PriceGain söker managementkonsulter inom strategisk prissättning

Home/Jobbannons, Nyheter/PriceGain söker managementkonsulter inom strategisk prissättning

PriceGain söker managementkonsulter inom strategisk prissättning

Vill du arbeta med strategisk prissättning och lönsamhet på ledningsnivå? Är du färdig civilingenjör och/eller civilekonom (nyutexaminerad eller 1-2 års erfarenhet) och har ett brinnande intresse för affärer? Då ska du höra av dig till oss.

PriceGain har funnits i drygt 14 år och vi som arbetar här har erfarenhet från många olika branscher. Våra metoder är väl beprövade och vår kunskap om prissättning, produkt- och tjänstepaketering har hjälpt många svenska och multinationella bolag att växa, med utgångspunkt i deras unika förutsättningar och kundernas behov.

Vilka är vi?

PriceGain är i ett spännande läge nu när efterfrågan på strategikonsulter inom prissättning tar fart. Allt fler företag ser möjligheterna med att arbeta aktivt med sin prissättning för att öka kundnytta, konkurrenskraft och lönsamhet. Resultaten av våra projekt är alltid mätbara, både vi och kunden vet därför när vi har gjort ett bra jobb. Detta har gett oss ett gott renommé som vi är rädda om och stolta över.

Dessutom…

  • Är vi ett mindre företag vilket innebär att alla medarbetare kan påverka företagets utveckling, att vi har korta vägar till beslut och att vi är väldigt måna om dem som jobbar hos oss.
  • Som många konsultföretag har vi tidvis hög arbetsbelastning. Även om det inte alltid är så enkelt, prioriterar vi balans i livet och tid för familj, vänner och fritid.
  • Vår plan är att fördubbla antalet konsulter under de närmaste åren, vilket kommer att göra oss starkare och mer flexibla. Samtidigt behåller vi det som vi gillar hos ett litet företag.

Som personer är vi nyfikna, ambitiösa och professionella. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling, personlig utveckling och vid att förbättra oss tillsammans som lag. Att ha kul på kontoret är en självklarhet, liksom att vinna affärer och leverera bra projekt.

Är du vår nästa Managementkonsult?

Som konsult hos PriceGain får du dels lära dig konsultyrket från grunden men också utveckla din kompetens inom prissättning. Du kommer att arbeta som en del i ett eller flera team och får tidigt ta eget ansvar för delar i projekt och vara aktiv i kundmöten.

Vi söker dig som…

  • Är färdig civilingenjör och/eller civilekonom (nyutexaminerad eller 1-2 års erfarenhet).
  • Har ett brinnande intresse för affärer, ett mycket analytiskt sinne och är bekväm med att arbeta i Excel.
  • Är nyfiken, social och prestigelös. Du tar dig gärna an nya utmaningar och ansvar.
  • Är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Vill du vara med och växa med oss? Skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till careers@pricegain.com eller till par.petersson@pricegain.com. Urval och intervjuer genomförs löpande, varför vi uppmuntrar dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag är 9 april 2017.

För mer information, kontakta Pär Petersson på 070-33 48 444.